Wendy Roobol

Pippi & Pan: vijf kerstvoorstellingen in en rond het Zuiderparktheater in Den Haag

  • Concerten en Voorstellingen
Deel op Facebook

Don’t grow up, it’s a trap!

Voelt u zich nog wel eens kind? Speelt u wel genoeg? Wanneer heeft u voor het laatst een paard opgetild? Vliegt u nog wel eens een ommetje? Of gelooft u daar niet in?
Na het overweldigende succes van de prijswinnende voorstelling SCROOGE! produceert het Zuiderparktheater in 2019 opnieuw een muzikale winterwandeling door het Zuiderpark. Het wordt een spetterende theaterervaring voor jong en oud, die de magische tijd tussen Kerst en Oudjaar opluistert. Voor kinderen een feest van herkenning, voor theaterliefhebbers een overdaad aan stijlen, voor muziekliefhebbers een prachtige levende partituur, voor het hele gezin een hartverwarmende familievoorstelling…
Een theateravontuur voor jong en oud, over kind zijn en blijven, vliegen en andere bevliegingen, over ontsnappen aan de politie, de zorginstanties en de werkelijkheid, het verliezen van onschuld en fantasie. En over piraten. Veel piraten.
In het winterse Neverland van het Zuiderpark wordt u door gidsen rondgeleid. U ziet een doldwaze opeenvolging van scènes, gebaseerd op jeugdhelden Peter Pan en Pippi Langkous.Wat hebben zij met elkaar gemeen en wat gebeurt er als zij elkaar tegenkomen?

Ikzelf speel de rol van Tinkerbell, die al zingend en spelend in diverse scènes zal verschijnen en haar ongezouten mening over de gebeurtenissen niet voor zich zal houden. Hoe loopt haar ontmoeting met Kapitein Haak af, legt ze haar ruzie met Wendy bij en wat vindt ze eigenlijk van Pippi Langkous, die nu getrouwd is met haar maatje Peter Pan?
Oud worden is verplicht, volwassen worden een keuze.

Deze voorstelling wordt buiten gespeeld!

Medewerkenden:
o.a.:
Wendy Roobol, Tinkerbell
Wiebe Pier Cnossen, Kapitein Haak
Vele acteurs in de leeftijd van 8 tot 80, dansers, musici, etc.
Regie: Arne Sybren Postma
Tekst: Marian Pankow

23,26,27,28 December 2019 om 19.00 uur, 29 December om 14.30 uur
Zuiderparktheater
Henriëtte Roland Holstweg 100
Den Haag

Tickets
– Early Bird: € 15,00  alleen online, beschikbaar tot 31 oktober 2019 en zolang de voorraad strekt
– Voorverkoop: € 17,00 via de website
– Aan de poort: € 18,00
– Ooievaarspas: € 6,00* zolang de voorraad strekt. Let op: U kunt met elke Ooievaarspas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

Voor meer info: www.zuiderparktheater.nl