Wendy Roobol

Nieuwe website Ensemble Le Nuove Musiche en het Amici programma

  • Nieuws
  • Le Nuove Musiche
Deel op Facebook

In deze moeilijke tijden voor muziekminnend Nederland is er gelukkig ook nog goed nieuws te melden: de nieuwe website van Ensemble Le Nuove Musiche is online! Dit ‘m dan: www.lenuovemusiche.nl
We zijn er superblij mee!

Met veel dank aan Annemieke Kok van Smeltwater voor haar fantastische ideeën, een prachtig ontwerp en een geweldig eindresultaat. En Sven Scholten voor de 'signature' foto's. En natuurlijk Ad van der Kouwe (Manifesta), we hebben de door hem zo mooi ontworpen huisstijl natuurlijk behouden

De nieuwe website is niet alleen bijgewerkt met de agenda, ons nieuws en onze projecten, maar heeft ook een interactieve presentatie pagina, waarin de leden van Le Nuove Musiche zichzelf en een aantal instrumenten in beeld, woord en geluid presenteren. Verder kan je je ook abonneren op onze toekomstige nieuwsbrief.

En wij hebben nu ook een prachtige online shop waar onze fans al onze cd's, boeken en streams kunnen aanschaffen. Zo hebben wij begin november de Masterclass rond Monteverdi's madrigalen uitgevoerd. De streams van deze sessies zijn nog steeds te koop, nu in onze shop!

En.. wij presenteren een nieuw loyalty programma: onze "AMICI". Wil je ons, Le Nuove Musiche, echt steunen, dan kan je lid worden van onze vriendengroep, onze Amici. Je kan platinum, goud of zilver lid worden voor een jaarlijkse vergoeding, waar je dan ook nog eens cd's, streams, kortingen op onze concerten en introducties met de leden van Le Nuove Musiche voor terugkrijgt. Met de financiële bijdrages vanuit het Amici programma (en de inkomsten uit de shop) kunnen wij dan een stuk makkelijker onze toekomstige projecten realiseren. Dat helpt ons echt! Wij zouden het prachtig vinden om zo een grote Le Nuove Musiche familie te worden. En, net als zoveel anderen in de cultuursector, kunnen wij vooral nu iedere externe bron van inkomsten goed gebruiken om verder te kunnen groeien en onze mooie plannen te kunnen realiseren.

Kortom, neem eens de tijd om door onze nieuwe site te wandelen. En laat ons weten wat je er van vindt! En vind je het mooi, deel het met je eigen muzikale vrienden en kennissen zodat ook zij ons goed kunnen leren kennen en misschien ook kunnen overwegen onderdeel van de Amici van Le Nuove Musiche te worden!

Dank!