Wendy Roobol

Mijn cd Maria, Dolce Maria bestellen

  • Nieuws
  • CD bestellen
Deel op Facebook

In oktober 2019 kwam mijn eerste solo cd Maria, Dolce Maria uit bij Brilliant Classics. Het is een ode aan de meest afgebeelde, bewonderde en meest bezongen vrouw op aarde: Maria. Op deze cd neem ik u mee door haar levensloop en belicht ik deze belangrijke dame vanuit verschillende kanten: Maria is moeder, vrouw, heilige, beschermvrouwe en bemiddelaarster tegelijk. Ze biedt troost en verbindt.

Op deze cd vind u 17e-eeuwse muziek voor een zangstem en basso continuo van componisten als Monteverdi, Kapsperger, Caccini en Sances, maar ook onbekendere componisten als Gletle, Böddecker en Merula. Uitvoerenden naast ikzelf zijn Arjen Verhage (theorbe), Cassandra Luckhardt (viola da gamba) en Krijn Koetsveld (orgel en klavecimbel).

U kunt een cd bestellen door mij een mailtje te sturen op wendy@wendyroobol.com met uw adres en het aantal cd's dat u wilt bestellen. De kosten zijn €15 per stuk plus € 4,50 verzendkosten. Het maken van een cd kost veel geld, tijd en energie. Wilt u mij en de andere musici steunen? Door een cd rechtstreeks bij mij te bestellen komen de inkomsten direct bij de musici terecht.

Veel luisterplezier!