Wendy Roobol

Kerstnacht in Delft

  • Concerten en Voorstellingen
Deel op Facebook

Als zangeres werk je vaak op de momenten dat de rest van de mensheid vrij is. Daar heb ik geen enkel bezwaar tegen, en zeker niet met kerst! Ik geniet altijd van de sfeer in deze donkere dagen, en het is mooi om die periode extra luister bij te zetten met muziek.
Op kerstavond zing ik in de kerstnachtdienst in de Nieuwe Kerk in Delft (die prachtige grote kerk op de Markt waar het praalgraf van Willem van Oranje en de graftombes van de Koninklijke familie zijn te vinden). Samen met de mannen van het Randstedelijk Mannenkoor en het Christelijk mannenkoor Prins Alexander o.l.v. Arjan Breukhoven hoop ik alle bezoekers een mooi en sfeervol begin van de kerstdagen te geven.

De dienst begint om 22.00 uur en zal tot ongeveer 23.30 uur duren. Voorganger is Arnold Vroomans en Bas de Vroome bespeelt het grote orgel.

Wees welkom allemaal! De toegang is uiteraard gratis en reserveren is niet nodig. Wel is het slim om op tijd te komen om een goed plekje te bemachtigen omdat het waarschijnlijk behoorlijk druk zal zijn.