Wendy Roobol

Jubileumconcert Zuiderparktheater

  • Concerten en Voorstellingen
Deel op Facebook

In de periode tussen kerst en Oud en Nieuw van 2017 en 2019 mocht ik meewerken aan twee bijzondere producties van het Zuiderparktheater in Den Haag, Scrooge en Pippi en Pan. Regisseur Arne Sybren Postma weet dat ik het leuk vind om de grenzen op te zoeken van wat “comfortabel” en dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren. Voor de rol van Belle in Scrooge moest ik leren paardrijden, en voor mijn rol als Tinkerbell in Pippi en Pan hing ik vliegend in een boom.
De Stichting Zuiderparktheater bestaat dit jaar vijf jaar en daarom trakteren ze op een avondvullend programma met allemaal Haagse hoogtepunten uit de afgelopen jaren. Ik ben blij en trots dat ik daar ook bij mag horen! Samen met mijn collega en tegenspeler in deze producties, Wiebe Pier Cnossen, die de rollen van Scrooge en Kapitein Haak speelde, zal ik een aantal stukken uit deze voorstellingen nog een keer ten gehore brengen.

Verder zullen o.a. Sjaak Bral, Tim Akkerman en het Residentie Orkest op deze avond optreden. Kom je mee genieten? Let op: Het Zuiderparktheater is een openlucht theater, dus trek iets warms aan!

Vrijdag 11 september om 19.30 uur
Henriette Ronald Holstweg 100
Den Haag

Kaartjes reserveren kan via deze link