Wendy Roobol

Balkonscènes: Maria, Dolce Maria in Hoogland, Eelde en klooster Alverna

  • Concerten en Voorstellingen
Deel op Facebook

Op 5 juni gaat ons land weer een beetje meer open, en dat is ook voor de culturele sector een verademing! Eindelijk mogen er weer concerten gegeven worden, en dus wordt het ook mogelijk om de concerten met het programma Maria, Dolce Maria waar ik via het Fonds Podiumkunsten subsidie voor het gekregen via de regeling Balkonscènes uit te voeren. Nog niet alle data liggen vast, maar in elk geval zullen Arjen en ik het levensverhaal van Maria brengen in tekst en muziek op:

5 juni om 19.00 uur in de St. Martinuskerk te Hoogland, Kerkstraat 22
Bij mooi weer spelen we in de prachtige pastorietuin, bij slecht weer wijken we uit naar de kerk.
Meer info via: www.katholiekamersfoort.nl De toegang is gratis, reserveren is wel verplicht. Dat kan via de website van Katholiek Amersfoort of bij mij.

19 juli om 12.00 uur in Museum Buitenplaats in Eelde
Meer info volgt!

Op 30 mei namen Arjen en ik al een voorschot op het optreden voor live publiek. We zongen en speelden in Klooster Alverna in Aerdenhout, waar zo’n 45 (reeds gevaccineerde) zusters van de Franciscanessen wonen. Een toepasselijkere plek voor dit programma hadden we niet kunnen bedenken, en een dankbaarder publiek ook niet.
Het was voor ons beiden weer voor het eerst in een half jaar tijd dat we voor live publiek mochten optreden, en voor de zusters ook het eerste concert in bijna een jaar tijd. Voor ons alleen een memorabel moment!

Hou mijn website, nieuwsbrief en Social Media in de gaten voor meer data met dit programma in de Balkonscène regeling!