Wendy Roobol

Arjen en Wendy op het sprookjesachtige Sunny Court Festival in Den Haag

  • Concerten en Voorstellingen
Deel op Facebook

Midden in Den Haag ligt een prachtig verborgen wijkparkje. Buurtbewoners hebben zich verenigd om een mooi muziekfestival neer te zetten waar al vele bekende musici hun medewerking aan hebben verleend.
Ook ik was al eerder te gast, en blijkbaar is dat zo goed bevallen dat ik dit jaar weer uitgenodigd ben om op zaterdag 7 september om 20.00 uur samen met Arjen Verhage een concert te verzorgen. Het concept is elk jaar hetzelfde: voor de pauze klassiek en na de pauze jazz. Dit jaar wordt het jazz gedeelte verzorgd door Simone Pormes met haar geweldige musici.

Sunny Court is sinds 1977 een gemeentelijke parkje van een kleine 3000m2, dat ligt ingesloten in het bouwblok Laan van Meerdervoort / Reinkenstraat / Obrechtstraat / Koningin Emmakade. De ingang ervan is aan de Laan van Meerdervoort 189b. In het eerte kwart van de vorige eeuw liep er een spoortje van het Hollands Spoor naar de Anna Paulownastraat doorheen. Na de W.O. II kwam er een tennispark, warvan het nu nog de naam draagt, waar ’s winters als het meezat geschaatst kon worden. Er moet ook nog een cactuskwekerij geweest zijn. In het park is een atelier gevestigd, waar beeldhouwer Paul van Laere werkzaam is.

U bent van harte welkom om op deze avond live muziek te komen beluisteren in deze prachtige omgeving.
Het concert is gratis toegankelijk en iedereen is welkom als luisterpubliek. Het park plaats biedt aan maximaal 200 bezoekers. Vergeet niet uw eigen stoel mee te nemen!