Wendy Roobol

9 september en 6 november: Balkonscène concerten Maria, Dolce Maria in Groningen en Arnhem

  • Concerten en Voorstellingen
Deel op Facebook

Eigenlijk hadden deze concerten al plaats moeten vinden in januari en februari, maar door de lockdown zijn ze diverse malen uitgesteld. Nu lijkt het erop dat het toch gaat gebeuren: de concerten Maria, Dolce Maria die gesubsidieerd worden met de voor corona in het leven geroepen subsidie Balkonscènes van het Fonds Podiumkunsten.

Op 11 september zullen luitist Arjen Verhage en ik ons Maria programma twee keer uitvoeren in het Centrum voor Oude Muziek en Dans in Groningen (Nieuwe Kijk in ’t Jatstraat 49) in de serie Tordinona Miniaturen. De concerten duren een uur en vinden plaats om 16.30 uur en 19.30 uur. Kaartjes à € 17,50 zijn te bestellen door dit bedrag te storten op NL62 ABNA0861144783 t.n.v. I Sonatori del Tordinona o.v.v. je naam, de tijd van het concert en het aantal gasten, en een mailtje te sturen naar carolien@tordinona.nl

Op 6 november voeren we ditzelfde programma nogmaals uit in de Koepelkerk op het Jansplein in Arnhem in de serie Koepelconcerten. Het concert begint om 13.30 uur en de (gratis) kaartjes zijn te reserveren via muziekonderdekoepel@gmail.com. Een donatie na het concert wordt op prijs gesteld.